zaterdag 26 september 2020

Burendag...

Achteraf viel het weer vandaag 200 procent mee... ze gaven buien op maar we hebben ze niet gezien... We zagen wel de zon... en die had ons dorp hard nodig voor de vele vrijwilligers en bezoekers van de Goudriaanse rommelmarkt... Vandaag was het ook de landelijke burendag... en daar hadden we ook droog en zonnig weer voor nodig... Afgelopen week was al besloten om de burendag in onze straat een week uit te stellen vanwege het voorspelde slechte weer... maar vanmorgen heeft onze organisatrice dit teruggedraaid en besloten om toch vanmiddag bij elkaar te komen voor de koffie die we hadden gekregen van DE en de eigen geregelde burenborrel... Op 1,5 meter natuurlijk... met wat lekkers bij de koffie... en hapjes bij de borrel... Fijn en gezellig om na maanden weer eens met elkaar te praten... Sommige onderstaande foto’s zijn door mijn buurvrouw gemaakt... het is niet voor niets burendag... toch...?



1 opmerking:

  1. Wat leuk en spontaan dat het tóch door is gegaan! Het is zo mooi dat dergelijke dagen er zijn (ja, beetje commercie is er wel in het spel, maar daar mag als dit ertoe kan leiden). Het ziet er ontzettend gezellig en verzorgd uit. Je ziet dat iedereen ervan geniet. Juist nu bezoek en daarmee ook gezelligheid van samenzijn zo beperkt moet zijn.
    Ik drink hier op De Hoogt koffie uit de kopjes die deze week bij DE-actieverpakkingen koffie zaten. Geen burendag hier in de polder, maar wel nu het plezier van júllie dag in beeld!
    Lieve groet, Florina.

    BeantwoordenVerwijderen